Ruim aanbod

Kamers voor 2, 3, 4, 6 en 8 personen

Meppel’s Inn bestaat uit het hostel en het Ooievaarsnest en kan zowel in zijn geheel als afzonderlijk gereserveerd worden. In totaal kunnen er 71 gasten overnachten. Meppel’s Inn is een “low budget accommodatie”, goed voor een lange of korte vakantie. Jong en oud, grote of kleine groepen, individuele gasten en families, wij staan altijd voor u klaar!

Het hostel

Het hostel gedeelte is geschikt voor 57 gasten (71 met het Ooievaarsnest erbij), verdeelt over 11 kamers met een wisselend aantal bedden. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. Toiletten zijn op verschillende plekken aanwezig in zowel het vermaak gedeelte als slaapgedeelte. Er zijn twee ruim opgezette, schone en frisse sanitair ruimtes, voor dames en heren gescheiden. Verder beschikt het hostel over een sfeervolle bar met leestafel, tv-hoek en recreatieruimte/dagverblijf. Zo is het ook ’s avonds en bij slecht weer een goed en gezellig onderkomen.

Het kan voorkomen dat verschillende groepen /gasten gelijktijdig in de accommodatie verblijven. Zo kan het hostel een mooie plek voor ontmoeting zijn. Indien beschikbaar kunt u wel een eigen ruimte afhuren. Alleenrecht over het hostel is bespreekbaar.

In onze keuken kunnen wij van alles voor u bereiden. Dagelijks serveren wij een lekker ontbijt, maar er is nog veel meer mogelijk: 3-gangen diner, lunch, koffietafel, barbecue, koud of warm buffet of een luxer menu, graag bespreken wij uw wensen.

Vele soorten groepen en gasten bezoeken Meppel’s Inn, van koren en muziekverenigingen tot teams van bedrijven en organisaties, deelnemers aan sportevenementen en de Drentse Fiets4Daagse, enzovoort. De afwisseling van en variatie aan gasten en groepen maken deze accommodatie
tot een echt hostel!

Selfservice

Het Ooievaarsnest is het selfservicegedeelte van de herberg en is geschikt voor groepen tot 14 personen. Het Ooievaarsnest bestaat uit twee verdiepingen. Boven bevinden zich 6 slaapkamers: 1 vierpersoonskamer met stapelbedden en 5 tweepersoonskamers, waarvan 3 met enkele bedden en 2 met een stapelbed. Verder vindt u op de bovenverdieping 2 douches en 2 toiletten.

Beneden is er een volledig ingerichte keuken, een knusse woonkamer en een toilet. Het Ooievaarsnest heeft een eigen tuin en ingang, waardoor u uw eigen privacy heeft en kunt behouden.

Indien wenselijk kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hostel, zoals terras, speelveldje en bar. Of voor maaltijden, welke u geheel of gedeeltelijk door ons kunt laten verzorgen. Zo maken veel groepen gebruik van onze ontbijt en/of barbecue service. Zie voor extra mogelijkheden onze tarievenlijst.

Het Ooievaarsnest is geschikt voor uiteenlopende soorten groepen; familie-of vriendengroepen, sportteams, studenten, trainingen/workshops, (jeugd)instellingen, kerkelijke gemeenschappen en soortgelijke groepen. Het Ooievaarsnest is eenvoudig maar goed, sfeervol en voordelig. Door de volledige inrichting én de huiselijke sfeer is Het Ooievaarsnest ook een unieke vakantiewoning voor 2 of 3 gezinnen.

Horeca

Vele gasten hebben al ondervonden dat Meppel’s Inn een goede en gezellige plek is voor een feest of partij. Een verjaardag, trouwerij, jubileum, (familie) reünie, kraamfeest, Kerst / Nieuwjaarsborrel of gewoon een gezellig samenzijn, de sfeervolle ruimtes lenen zich hier goed voor. En komen uw gasten van ver dan kunnen ze in het hostel voordelig overnachten. Of lijkt het u gezellig om na afloop met zijn allen hier te verblijven en bij het ontbijt of brunch nog even nakletsen, ook dan bent u aan het juiste adres.

Door onze ongedwongen instelling en de informele sfeer die de herberg uitstraalt onderscheiden wij ons van andere horeca bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich hier thuis voelen, doordat we laagdrempelig zijn lukt dit vaak al snel. Door ons te laten zorgen voor uw partij, kunt u ontspannen genieten, samen met uw gasten.

Meppel’s Inn heeft een volledige horeca vergunning en wij serveren een groot assortiment aan drankjes. Verder verzorgen wij ook gebak, cake, hapjes, broodjes en tussendoortjes. Maaltijden bereiden wij zelf of in samenwerking met de cateraar van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag uw ideeën. Voor suggesties en tarieven kunt u alvast een kijkje nemen bij tarieven/horeca.

Zalen

Meppel’s Inn is een zeer geschikte locatie (mede door de goede bereikbaarheid) voor o.a. vergaderingen, trainingen, cursussen, workshops en andere bijeenkomsten. Er zijn diverse ruimtes, geschikt voor kleine of grotere gezelschappen. Tevens beschikken we over de nodige vergaderapparatuur.

Meppel’s Inn ligt direct aan het mooie stadspark, een goede plek om voor of na de lunch even de benen te strekken.

Tijdens uw bijeenkomst zorgen wij voor koffie/thee en desgewenst voor drankjes. Ook verzorgen wij lunches, een dagmenu of uitgebreidere maaltijden, uiteraard allemaal in goed overleg. Aan het einde van de bijeenkomst is er ruimte om in de bar of op het terras gezellig na te borrelen (zie ook vergaderarrangementen).